top of page

9 Friske Negledesigns for En Trendy Vårstil!


nail polish spring

Våren er her, og det er på tide å friske opp neglene dine med noen enkle, men stilige design som passer perfekt til hverdagslige anledninger. Hos Celestia Nails er vi her for å hjelpe deg med å oppnå den perfekte vårlooken uten å gå på kompromiss med praktisk brukbarhet. Ta en titt på disse 9 friske og enkle negledesigns som vil løfte humøret og stilen din denne sesongen.1. Pastellakvarell

Gå for en subtil og elegant look med pastellakvarell-negler. Bruk myke pastellfarger og en akvarellteknikk for å skape et delikat og feminint design som passer til enhver anledning.nails in pastel ans watercolor spring colors

nails in pastel and watercolor spring colors


2. Delikate Blomster

Legg til et snev av vår til neglene dine med delikate blomstermønstre. Velg lyse og luftige blomsterdesign som gir et friskt og naturlig preg til neglene dine.
flower nails spring
flower nails spring


flower nails spring
3. Glitrende Akcenter

Gi neglene dine litt ekstra glans med glitrende akcenter. Legg til små glitterdetaljer eller steiner på en nøytral basefarge for et subtilt, men elegant uttrykk.


glitter nails

glitter nails

glitter nails


4. Nude Ombré

Gå for en tidløs og allsidig stil med nude ombré-negler. Velg forskjellige nyanser av nude for å skape en myk overgangseffekt som passer perfekt til enhver antrekk.
nude ombre nails

nude ombre nails

nude ombre nails

5. Pastellfarget French Manicure

Gi den klassiske French manicuren en vårlig vri med pastellfarger. Bruk myke pastelltoner som alternativ til den tradisjonelle hvite tuppene for et friskt og moderne utseende.
pastel color french nails

pastel color french nails

pastel color french nails

6. Enkle Striber

Hold det enkelt og stilig med enkle striber. Velg to kontrasterende farger og mal tynne striper på neglene dine for et minimalistisk og moderne design.


pastel color french nails stripes

stripes nails

stripes nails

7. Negative Space French

Gi den tradisjonelle French manicuren en moderne oppdatering med negative space-teknikken. La deler av neglen være umalt for å skape et subtilt og luftig utseende som skiller seg ut.
negative space french nails

negative space french nails

negative space french nails


8. Enkel Ombré

Gå for en myk og subtil ombré-effekt med to toner av samme farge. Denne enkle, men stilige stilen gir en elegant touch til neglene dine uten å være for overdådig.ombre nails

ombre nails

ombre nails

ombre nails

9. Glansfulle Matte Negler

Legg til et snev av eleganse med glansfulle matte negler. Bruk en matt basefarge og legg til glansfulle aksenter for en sofistikert og moderne look som passer til enhver anledning.
matt finish nails

matt finish nails

Uansett hvilket design du velger, kan du være sikker på at Celestia Nails er her for å hjelpe deg med å oppnå den perfekte vårlooken. Kontakt oss i dag for å bestille din neste negleavtale!

10 views0 comments

Comments


bottom of page